Sainpahan elämäni naurut eilen illalla. Olen tähän asti suosinut kuolleita purkkisirkkoja ja eläviä koppiksia, mutta nyt kun Petshopin tilaus on viipynyt ostin eläviä heinäsirkkoja siileille.
Raukkiksena laitoin ne jääkaappin kuolemaan (en omista tällä hetkellä pakastinta). Yllätys oli, että ne olivat hiukan kohmeessa - mutta eivät lähelläkään kuolleita. En halua niitä ympäri kämppää siis loikkimaan.
No otin sieltä yhden pinseteillä ja tarjoilin Helmelle. Helmi sai sellaiset sätkyt että juoksi äkkiä takaisin juoksupyörään peloissaan. Se oli ihan sekaisin eikä tiennyt mitä pitää tehdä. Mieli teki pirusti sitä syödä, mutta pelotti ihan perkeleesti. Pyöri ja hyöri eikä tiennyt mitenpäin olisi ollut ja missä.
Rutistin sirkkaa kuolleemmaksi pinseteillä ja sitten Helmi teki hyökkäyksiä sitä kohti ja sai sen lopulta syötyä. Mutta ihan selvästi (petomaisesti) teki sellaisia hyökkäyksiä ja haukkauksia varovasti ekana. 3 se niitä sitten kaikenkaikkiaan naposteli leijonaa leikkien.
Hoggille en vielä tarjonnut - katson tänään mitä äijä niistä tuumaa. Voi olla että ottaa slungisti ja haistelee vaan. Luulisin. Kerron sitten miten käy.