Hellou!

Tänään onkin sitten ahkerasti tehty huonemuutojärjestelyitä. Rosa muutti isompaan huoneeseen ja Rosan vanhasta huoneesta tulee siilihuone. Hullunlailla on kannettu Rosan kaapit ja tavarat pois että saatiin tyhjennettyä huone siileille. Nyt se on tyhjä, mutta huomenna sinne muuttaa Bobber ja Hogg. Ja samalla Nevian vanha kaappi joka laitetaan kuntoon Helmelle. Helmi saa asustaa siinä nyt aluksi, mutta hankin kyllä isomman kaapin kunhan kerkiän, tämä remontointi/muutto on sen verran vienyt aikaa, että ei ole ehtinyt vielä uutta kaappia tehdä.
Huoneesta tulee aivan ihana siiluille. Huoneessa on syvennys, johon mahtuu juuri kaksi kaappia. Toi vihreä seinätaso vaihtaa joko paikkaa tai sit se menee vielä Rosalle. Äijät saavat siis muuttaa syvennykseen. Lisäksi siellä on kiva komero, johon tungin kaikkea siilitarviketta. Huomatkaa muuten kaapin takaseinä (ihanan pinkki). Kaapin avainkin on pinkki :)
Oven takana on seinässä koukkuja, jossa on siileille kylpypyyhkkeet valmiina. Ikkunalaudalla on Nevian kuva ja Nallen joulukortti kehyksissä :)
Huomenna alan siis muuttamaan siilejä sinne. Laitan kuvia vielä kun kaikki on valmiina.
Sain Anittalta ostettua 2 uima-allasta (kiitos Anitta :) ja itse ostin yhden viimeviikonloppuna. Eli kaikenkaikkiaan mulla on 3 allasta siileille. Eli Kutrille tiedoksi vain, että sitten kun tulet Missyn kanssa, ei tarvitse ottaa allasta mukaan, täältä löytyy :D Ja sulle on sänky laitettuna työhuoneeseen.
Juteltiin myös Rosan kanssa että otetaan kesäksi hoitosiilejä. Rosa saa siitä itsellensä kivan kesätyön. Minä tietysti katson päältä että kaikki menee niinkuin pitää. Laitan myöhemmin ilmoituksen siiliyhdistyksen palstalle, jos joku tarvitsee hoitopaikkaa.
Mutta tässä muutama kuva ja lisää tulee kunhan saan populaation muutettua ja kaikki valmiiksi.