Pakko vielä kertoa kun sunnuntaina tulin äitin kanssa kotiin Kutrilta, ja tuli vielä puhe yhdestä Sahrami-siilistä, jonka Kutri tiesi olevan samoista vanhemmista kuin Nalle.
Minä siinä sitten illalla vielä pohdiskelin älykkäästi äidilleni, että mites se nyt olikaan; siis Nallella ja Sahramilla on niin kuin samat vanhemmat, onkohan ne niinkuin velipuolia vai..... äitini katsoi minua ja sanoi että ei kun täysi sisaruksiahan ne on kun on samat vanhemmat. Jolloin tein todella älykkään johtopäätöksen (väänsin itselleni asian vielä rautalangasta): ai niin tietenkin - vähän niinkuin Hanna ja Rosa - vaikka ovatkin siis eri pentueesta eli eri aikaan syntyneet mutta vanhammat kuitenkin samat - ovat sisaruksia!
Siis lapset samasta pentueesta..... kylläpä tunsin itseni taas älykkääksi ja taputtelin itseäni selkään erinomaisesta johtopäätöksestä!
Uhkasin sitten Rosaa että tulen niiden vanhempainiltaan uuteen koululle ja esittelen perheeni: meillä on 2 lasta eri pentueista, mutta onneksi on samat vanhemmat...... r
öh-röh-rööhhh.....
Nyt alkaa siis mennä siilit ja lapset jo sekaisin. No yritän hoitaa ne kaikki kunnialla kuitenkin.