Heips!

Nyt on PetExpo messut takana. Lauantai ja sunnuntai 9-18 + pöytien laitto ja purku - vie kyllä veronsa voimissa - mutta pois en jättäisi!

Ihana tavata taas ihania ihmisiä ja heidän siilejään! Paljon mukavia ihmisiä katsomassa tikkitakkeja ja sai puhua niin paljon siileistä kuin sielu sieti - ja sietihän se ;DDD

Paljon ei jaksanut illalla Kutrin kanssa valvoa ja höpöttää, mutta vähän sentään jaksettiin ennen kuin mentiin nukkumaan. (Ja taisi siinä muutama kurkkupastillikin mennä, jotta ääni jaksaisi taas seuraavana päivänä....)

Black Pearl eli Helmi oli lauantain edustamassa ja Snoop Hogg oli sunnuntaina näytillä. Snoopy otti niin rennosti kuuppa-istunnassa, että taisi melkein torkahtaa siihen istuvilleen käsiin, kun ihmiset räpsi kuvia ja silitteli pepusta. Hogg on niin karaistunut esiintyjä ettei jaksa hermostua näköjään enää mistään. Jossain vaiheessa haistoi tyttöjä ja villiintyi ja virkistyi hetkeksi. Muuten näytti chillailevan aika rennosti - ja keräävän kasan huokaisuja :)

Mutta kiitos kaikille kävijöille - tulijoille - menijöille - ohi kulkijoille  ja ennen kaikkea rakkaille ystäville <3

PS. Tultiin muuten siihen tulokseen, että kyllä tämä on miun Snoop Hogg joka on näissä messuesitteissä. Painetussa ja tässä nettikuvassa web.finnexpo.fi/Sites2/PetExpo/Sivut/default.aspx

 

JÄLKILISÄYS:
Emma oli ottanut ihanan kuvan Hoggista mun kaulalla torkkumassa - joten mun oli pakko kyllä käydä kaappaamassa tuo kuva ja laittaa tähän muidenkin katsottavaksi (sorry Emma toivottavasti käy..... :)