Tänään Helmi tuli ensimmäisenä syömään ja punnitsin sen 395 grammaa. Helmi oli treffeille mennessä 388 ja treffien jälkeen 361 (eli touhuttu eli jotain ;)
Eli vähän olisi nousua, mutta niin vähän ettei tuosta mitään voi sanoa.

Mutta Puksu se repäisi tänään. Otin Helmin jälkeen Puksun ulkoilemaan huoneeseen - ja heti tapansa mukaan Puksu alkoi viipeltää ympäri huonetta. Kaappi kun oli valmis - ei siiliä sitten löytynytkään mistään. Etsin ja etsin ja aattelin että missä pirussa se voi olla..... ja löytyihän se sitten. Helmin kaapin ja seinän välistä. Yritti pöllö vielä kiivetä seinää pitkin ylös. Siellä oli niiiiin mukavaa eikä mitään elettäkään että tulisi pois.

Lopulta kyllästyin maanittelemaan ja otin Hoggin esiin ja aloin siivota sen kaappia. Hogg haistoi heti Puksun ja meni sinne kaapin/seinä raon eteen haistelemaan (onneksi ei sentään yrittänyt ängetä sinne samaan reikään). Silmä tarkkana seurasin tilannetta ja lopulta Puksu huomasi Hoggin ja kiinnostui niin paljon että tuli pois.

Selvästi Hogg luuli että siellä on uhkea blondi ja Puksu tiirasi että mikäs tumma ja tulinen siinä puhisee..... hormoni pissathan siinä heti pääsi ku oltiin nenut vastakkain. En kuitenkaan antanut äijien alkaa tekee enempää tuttavuutta kun pelkäsin että jos käyät toistensa kurkkuun kiinni kun huomaavat että hepit heiluu molemmilla.....

No tässä muutama kuva tilanteesta vielä. Että kyllä ne siilit vaan pieneen rakoon muuten pääsevät.

Varmaa on vain se - että Puksu yrittää heti ensitilassa tuota temppua uudelleen, joten täytyypä tukkia varmaan tuo rakonen.

Huomion arvioista oli myös se, että koko episodin - ihmettelyn, maanittelun, valokuvaamisen aikana - Helmi oli kaapissa syömässä ja prinsessan ruokarauhaa ei moiset touhut häirinnyt tippaakaan. Viiksikarvakaan ei värähtänyt hälinän keskellä ruokakupin äärellä. On se niin pyhä toimitus Helmelle.