Vein eilen illalla Nevialle ruokaa - päivällä antamani oli koskemattomana. Vaihdoin ruoat ja puhtaan pyörän ja hiekka-astian. Lähdin pois ja palasin vielä ennen nukkumaan menoa kurkkaa onko käynyt. Ilmeisesti oli juuri ollut pyörässä koska pyörän ympärillä oli mielestäni aika karsean iso lätäkkö vielä ihan imeytymättömänä. Neste oli kyllä pikkuisen punertavaa, mutta enimmäkseen kirkasta. Vaihdoin hesarin siitä alta ja tarkastelin lähemmin sitä ja kauan - yritin arvioida kuinka paljon noin pienestä siilistä voi tulla nestettä - pissaa ja jälkivuotoa ehkä edes yhteensä. Mielestäni sitä oli useamman ruokalusikallisen verran kuitenkin. Ruokaa oli ehditty syödä myös puolet kupista (annos oli kyllä tosi reilu).
Yritin kuunnella pesää, mutta en kuullu mitään.
Sitten oli pakko mennä nukkumaan sydänsyrjällään, että onko tämä nyt normaalia vai eikö. Mutta kun sitä verta ei ollut siinä määrässä kuitenkaan paljon, ajattelin että kun se vesikuppikin oli edellisenä yönä melkein tyhjentynyt ja vuorokauden melkein ollut pesässä, että ehkä sitä vaan nyt tuli kerralla paljon. Lisäksi en ole koskaan nähnyt sitä vielä noin tuoreena ennenkuin se on imeytynyt hesarille - niin älyttömän vaikeaa arvioida.
No aamulla sitten menin heti kurkkimaan - ja ruokakupista ja pyörästä päätellen ei ole enää uudelleen ulos tullut. Pyörä ja uusi hesari oli puhtaat - hiekassa ei oltu käyty - eikä ruokaa enempää syöty. Siinä sitten kuuntelin että onko ketään enää elossakaan. Lopulta kuulin kvik-kvik ääniä ja huokaisin että ehkä kaikki sittenkin on ihan hyvin.
Lisäksi kun katsoin sitä sanomalehteä vielä aamulla jossa se lätäkkö oli ollut - sitä tuskin havaitsi siitä hesarista - luulinkin ekana että onko se oikea hesari. Ihan pientä haaleaa lätäkköä vain näkyi. Mietinkin nyt että jos en olisi sitä lätäkköä illalla tuoreeltaan nähnyt - en tietäisi kyllä määrästä yhtään mitään, eikä siinä näkynyt kunnolla edes punaista. Eli ehkäpä se oli vain suurimäärä pissaa ja vähän jälkivuotoa. Mutta kieltämättä alkoi olla paniikin oireet - että mitä tehdä. Nyt on suurinpiirtein kuume otsassa kokoajan ennenkuin pääsen taas kuulemaan että kaikki on hyvin.
Vaikka kuinka varoitettiin että tää on hermoja repivää - en silti uskonut kuinka paniikkiin voin mennä - minä joka en todellakaan helposta hätkähdä - hypin melkein pitkin seiniä jo vaikka muutama päivä vasta takana.
Kertokaa nyt Anitta ja muut - mikä määrä teidän mielestä tuota nestettä voi ylipäätänsä tulla. Onko samanlaista näkymää ollut? Soitin jo Kutrille aamulla hädissäni, ja hänen siileillä tulee kyllä kuulemma aika isot pissat kerrallakin. Se vähän rauhoitti kuitenkin (kiitos) - yritän pitää jäitä hatussa nyt.
Jätin myös vähän uutta ruokaa vanhojen lisäksi, raejuustoa ja 5 pillarsia varmuuden vuoksi jos sattuu päivällä tulee etsimään ruokaa.