Kylläpä aika menee nopeasti ettei ole juurikaan netissä saatika blogissakaan tullut paljoa käytyä. Hyi häpeä Kipa. No nyt kerron muutaman tarinan....

Viikonlopun jälkeen oli kiva mennä töihin, ja kun ihmiset kertoivat mitä kaikkea kivaa olivat viikonloppuna puuhailleet, minäkin innokkaana kertomaan että minäpäs jynssäsin siilinpaskaa kaksi tuntia! Sitä sitten miettivät, että tarkoittiko se siis että se oli kivaa..... Eli Hoggin ja Nevian talot saivat syyssuursiivouksen kerralla ja kunnolla. Samalla Nevialle asennettiin yksi kerros lisää taloon. Aluksi niitä kerroksia tehtiin, mutta jostain syystä Nevia ei millään halunut ylimpään kerrokseen mennä, joten yhden kerroksen sitten poistin ja alkoi kelpaamaan. Nyt sitten mietin että lisätään se kerros ja parantelen vähän ramppeja. Sitten jännäsin ja aamulla ilokseni huomasin että heti oli menty yläkertaan. Ehkäpä se kuitenkin vaikutti että alakerta oli entisensä niin oli helpompi sopeutua uuteen.

Mr. Hogg nyt sai muutenkin joka kuukausittaisen jynssäyksen jossa otettiin rampitkin irti. On se kyllä kumma että tuo Nevia on siisti ku mikä ja Hogg kyllä huitoo sontaa mihin sattuu, vaikka kyllä se osaa vessaakin käyttää! Mutta joka tapauksessa laitan vielä tähän kuvat molempien taloista.

Toinen juttu mitä aloin ihan miettimään, sattui n. viikko sitten. Äijä sanoi mulle että pitäisi hänen Sierraansa hankkia talvirenkaat..... Minä siihen sitten että tottahan toki hankit. Talvi tulee jo. Siihen se sitten tuumaili, että juuuu-uuuu..... siihen tulee muuten auto sitten kaupan päälle....
No itse asiassa ihan hyvät kaupat se teki. Se osti ikäänkuin varaosiksi sen Sierran kun oma kuulemma kaipaa osia jo, ja talvirenkaat olikin melkein uudet ja hyvät vanteetkin. Olisi kuulemma maksanut puolet enempi pelkät renkaat ja vanteet itsestään. Koko roska oli 150,-. Ei huono. Mutta nyt sitten aloikin miettimään, että juu - nyt kun silmissä alkaa siintää se kolmas siili - sanonkin ukolle että lähempä tästä ostamaan vaan siilin ruokakuppia tai siilin vessaa.... ja että siihen muuten kuuluu sitten siili kaupan päälle ja talo (kjähkjähkjäh... mites sitten suu pannaan :)

Mutta tässä talot. Nevian haussi:

Mr. Hoggin haussi: