Eilen illalla 9.30 vein Nevialle ruokaa. Tyttö oli jo sitä näköjään odotellut, koska syöksyi heti vanhan kaapin putkeen piiloon. Pistin ruoan sitten siihen lähelle ja jäin Hannan kanssa istumaan eteisen nurkkaan katsomaan. Meni n. 10 minuuttia niin tyttö tuli putkesta ulos ja söi kuin ei olisi ikinä ruokaa saanut. Melkein jo odotin keramiikka-astiankin siitä kohta rouskuttavan poskeensa.
Siinä sitten söi semmoisella hartaudella ruokaa että kirkkoväki olisi ollut kateellinen. 15 minuuttia siinä taisi mennä ja sen jälkeen tuli meitä katsomaan ja lyllersi sitten pyörään. Oli kyllä tosi köpösen näköistä kävelyä ja eikä sillä juoksulla olisi kyllä pärjännyt missään kisoissa. Oli se sen verran kömpelöä liikkumista.
Koska oltiin siinä oltu n. 1/2 tuntia - tyttö oli pyöreä - pesästä ei piipannut - eikä Nevia ollut moksiskaan pyörässä tai meistä - päätimme ottaa pikaiseen punnitukseen. Se meni hyvin ja tulos 360 g. Palautin Nepsun pyörään jossa jatkoi tätä kökköä kuntoharjoitteluaan rauhassa.
Tänään menin 9.05 viemään ruokaa - ja yllätys yllätys - tyttö oli n. 30 cm päässä ovesta! Oli tainnut jo jonkin aikaa etsiskellä ruokakuppiaan. Huomenna se varmaan tulee koputtamaan meidän ovelle että missäs safkat - perkele!
No sama juttu siis tänään - ruokaa sisuksiin hartaudella - sitten vähän pyörään köpöttämään. Koska oli ihan rauhallinen taas eikä missään kuulunut mitään, eikä hän selvästikkään ollut hermostunut yhtään, otin taas pikaiseen punnitukseen. Tulos 367 g. Eli aikamoista lihomista jos ei ole raskaana. Lähtöpainohan oli Tampereella 310 g.
Mitäs Anitta sanot tai Kutri? Onko huono ottaa enää punnitukseen ollenkaan kun tulee ruokailemaan - varsinkaan jos ei näytä laihtuneen eikä ole hermostunut eikä kuulu mitään piippauksia missään.
Toivottavasti ei haitannut - mutta paino vaan on noussut. Laskettu aika meni viikonloppuna, mutta eihän tuo vielä taas mitään sano.
Mutta sen vaan sanon, että jos ei poikasia tule - Nevia joutuu kyllä dieetille - ei ole solakkuudesta kyllä tietoakaan.
Annettu ruokamäärä on suht sama kuin ennenkin - ehkä karvan enemmän kuitenkin, kun on tuntunut niin kovin nälkäiseltä.