Hei kaikille!

Lauantaina oli Tuffarit Pauligin huvilalla Helsingissä ja alkukankeuksista huolimatta (ovia ei saatu auki kolmeen tuntiin) - sujui Tuffarit aivan mallikkaasti. Tosin kun oltiin vähän aikataulusta jäljessä, jäi vähemmän aikaa haahuilla ja tutustua ihmisiin. Mulle jäi ihana rooli haastatella Milla Paloniemeä ja tehdä pientä juttuun hänestä tulevaan Siliumiin. Milla ja Antti olivat todella mukavia ihmisiä ja oli kivaa saada tutustua heihin näin siilien merkeissä :)

SY Nokinassujen Snoop Hogg sijoittui näyttelyssä hienosti, luokkansa toiseksi - ja koko näyttelyn toiseksi! Siitä mukaan huikean hienot siniset ruusukkeet, joista otan pikapikaa nyt kuvat ja laitan ne tänne blogiin teidänkin ihailtavaksi.

Helmin piti luopua nyt Moccamaster tittelistä, mutta sen vei hänen sukulaisensa. Oliskohan ollut siskon poika tai jotain. Eli sukuvika tuo Moccamaster-poksunta näköjään. Se titteli meni Pyrylle Mustasaareen - onnea vaan ;D (tosin Helmi ei ollut paikalla, joten ei varmaan häntä harmita, enkä aio sitä hänelle kertoa - luulkoon hallitsevansa sitä vielä).

PS. JatkoTuffTuffeista en taida kertoakkaan mitään.... paitsi sen että ei menty 21 nukkumaan vielä