Surukseni ilmoitan että pääsin tänään kurkkaamaan pesään - ja se oli tyhjä.
Nevia oli otettu toiseen huoneeseen juoksupyörästä laatikkoon ruokakipon viereen joten pääsin rauhassa kurkkimaan. Mutta pesä oli typötyhjä. Pengoin sataan kertaan fleecit laatikosta ja ei mitään. Sitten ajattelin että jos ne on siirretty muualle ja etsin joka ainoan laatikon ja kolon ja putken mitä tiloista löytyy. Ei mitään. Tutkin kaikki fleecin palat tarkkaan, joitain tahroja niissä on, mutta vaikea sanoa mitä. Laatikon pohjalla näkyi läiskiä, mutta ei selvästi verta. Tosin fleecin palat on osa tummia ja osa vaaleita. Laitoin alimmaiset fleecit veteen likoamaan, josko niistä irtoaisi punaista. Mutta koska Nevialla oli jälkivuoto selkeää ja siinä oli verta + se että olen vuorenvarmasti kuullut ne äänet - on poikasia ollut.
Menin vielä uudelleen ja tein etsin uudelleen kaikki samat paikat - vaikka tiesin ettei mitään löydy - oli pakko kuitenkin vielä uudelleen etsiä - ihan kuin joku ihme voisi tapahtua....
Nyt kun mietin, niin varsinaisesti taisi olla maanantai kun kuulin ääniä viimeksi. Sekin oli aika pieni ääni. Mutta en ollut eilen illalla kauaa enkä tänä aamuna kauaa kuuntelemassa, mutta selkeä viimeinen ääni taitaa olla maanantailta. Itse asiassa kävi jossain vaiheessa eilen mielessä, että eikös niiden äänien luulisi nyt voimistuvan enemminkin kuin vaimenevan, mutta luulin että ne vaan sattuu olemaan tyytyväisiä ja nukkumassa kun olen käynyt. Lisäksi olin niin huolissani itse Neviasta kun sitä nestettä oli tullut niin runsaasti - ei tullut siinä vaiheessa mieleenkään että poikasilla olisi jokin hätä kun Nevia oli niin tiiviisti niiden kanssa pesässä. Mutta eilen ja tänäänhän Nevia oli jo illalla juoksupyörässä. Tosin eilen muistaakseni ärhenteli mulle just että menes vähän kauemmas ku syön tässä, joten en osannut epäillä siinäkään mitään.
Tämä on kauhan surullista ja ikävää kerrottavaa varsinkin olen kaikille nyt kertonut että pesässä piippaa ja poikasia pääsee tänään katsomaan.
Se miksi näin on tapahtunut - voi vain arvailla - ei hajuakaan..... Onkohan Neviasta äidiksi ylipäätänsä vai oliko niissä jotain vikaa....
Aion tarkkailla vielä ulosteita josko niistä jotain varmistusta vielä voisi tulla, mutta eipä sekään poikasia tai poikasta takaisin tuo.
Nyt ei saada koskaan tietää monta oli ja minkä väristä.
Tää on ihan kauheaa.