Niin se nyt sitten oli, että Puksulla tosiaan on virtsatieinfektio. Pistävä pissanhaju sai mietityttämään ja sunnuntaina tosiaan käytiin Rauliolla ja vietiin näyte mukana. Virtsatieinfektio oli selvästi, antibiotit niskaan ja 7 päivä kuuri kotiin mukaan. Vien kuurin lopuksi vielä uudelleen näytteen katsottavaksi varmuuden vuoksi, ettei vaan jää muhimaan piiloon.
Pistävä haju on heti helpottanut ja uskon että Puksu on onnellisempi :D ei mikään kiva vaiva tosiaan.
Epäilytti että mitenkäs nämä illat menee ruiskun kanssa, mutta poika näyttää suorastaan nauttivan lääkkeestä (tai sitten vaan kaikki mitä voi syödä on mahtavaa :) No, joka tapauksessa kiva että on helppoa lääkkeen anto. (Nyt tietysti ku pääsin kehumaan suunta muuttuu).

Sitten vielä kaikille niille tiedoksi, jotka miettivät kuumeisesti, että miten siililtä otetaan virtsanäyte. Elmukelmua juoksupyörän alle iso pala. Tuurilla siinä on aamulla suht puhdas virtsanäyte joka otetaan esim. ruiskulla talteen. Pistetään jääkaappiin ja viedään lekurille. Jos ei elmukelmulla ole näytettä - toinen mahdollisuus on juoksupyörässä. Se on usein likaisempi. Itse otin kahtena yönä näytteet, toinen onnistui kelmulta ja toinen pyörästä. Toinen riitti taudin toteamiseen.