No niin. Lemmikkieläin messut on pidetty viikonloppuna ja oli tosi tosi kivaa, vaikkakin aina aika rankkaa siileille ja itsellekin.
Lauantaina messuilta tuli myös kotiin hartaasti odotettu Black Pearl eli kotioloissa Helmi. Helmi nukahti istuvilleen Hannan syliin lauantaina takajalat kohti kattoa. Näky oli huikea! Valitettavasti siitä ei ole kuvaa kuitenkaan.
Helmi painoi lauantaina 241 grammaa ja maanantaina 245 grammaa joten ruoka maistuu :)
Helmi näyttää kotiutuneen oikein hyvin (Pirrelle erityisesti tiedoksi :) Pyörä, hiekkis ja pesä on hyvässä käytössä. Ensimmäisenä iltana ruokakupilla ei meinanut ruokailusta tulla mitään, koska jokaisen etananmaistelun jälkeen piti tehdä vaahtopalloja niskaan. Lopulta kun oli tehty sen seitsemän vaahtista, alettiin syömään sirkkoja niin että mässytyskuului varmaan naapuriin! (hui mitkä pöytätavat.....) ;D

Eilen illalla kun menin vielä ennen nukkumaan menoa kurkkaamassa siilujen huoneeseen - kaikki 3 oli maratonilla! Pysähtyivät ja tuijottivat kaikki mua, että mitäs sä siihen tulit häiritsee......
Puksu on muuten tosi hullu sen pyörän perään. Eilen kun menin huoneeseen, oli herra jo vetänyt alkulämmittelyt ja pyörä oli jo ihan likainen ja herra pyörän takana nukkumassa nokosia varpaat sonnassa. Eikä ruokaa oltu vielä käyty edes syömässä! Yleensä se menee ekana niin että ekana ruoka ja sitten pyörä. Puksulla siis ensin pyörä ja sitten vasta ruokaa ja taas pyörään. Puksu oli muuten tuossa viikonlopun punnituksessa jo vähän alle 500 grammaa. Mihinköhän mittoihin herra meinaa itsensä laittaa :)

Tässä vielä Helmestä muutama kuva, mutta kyllä se sellainen vipeltäjä on että vaikea saada kunnon kuvaa.