Voi röhnän pöhnä.... Nyt tuli kyllä tehtyä jollekin ehkä killerit. Mä olin iltapäivällä tänään Vantaan Jumbossa Hannan ja Rosan kanssa vaateshoppailulla (ja ehkäpä muutama rytky tarttui omaankin hihaan) mutta mutta. Sitten ajattelin että kun Faunatar on tuossa ja jauhomadot vähän vähissä (paljon kyllä koppiksia ja alieneja mutta matoja piskusen vaan) että ostanpa rasiallisen herkullisia jauhiksia siiluille tuliaisiksi.
Noh - myyjän kanssa vielä naurettiin sitä, että kuinka joku oli unohtanu kerran sirkkalaatikon johonkin Stokkallekohan se oli, ja kun myyjät oli alkaneet katsoa sitä niin sirkkarasia oli lentänyt kaaressa. Kiva juttu - jopa nauratti minuakin. Kjähkjäh :D

No. Nyt kello onpi 9.30 ja alan laittamaan siileille ruokaa niin jostain mieleni hämäristä nouseekin kysymys - missäs muuten ne mun jauhomadot muuten onkaan..... mhhh.... ei muuten aavistustakaan..... missäköhän kävin sen Faunattaren jälkeen..... Seppälässä ja Prismassa ainakin.... jokin hämärä muistikuva on, että laitanpa nuo madot tuohon vähäksi aikaa..... mhhh.... mutta ei kyllä nyt mitään aavistusta hei missä ne on!!!

Totuus on nyt sitten tämä, että jossain Jumbon liikkeessä on rasiallinen jauhomatoja odottamassa löytäjäänsä. Lieneekö herätyskello-osastolla vaiko sovituskopissa - ei aavistustakaan. Miten voi olla näin täydellnen katkos aivoissa? En voi edes huomenna soittaa tai mennä hakemaan jos vaikka olisivat löytäneet, kun en pirhana edes muista mihin ne jätin! (Alan kyllä olla jo hoiva/saatto tarpeessa)

Että silleen. Jos huomenna Jumbo on kiinni karanneiden jauhomatojen metsästyksen takia älkää ihmiset ihmeessä kertoko tätä tarinaa. Mä en meinaan ainakaan tule tunnustamaan yhtään mitään. Piste.