HI!

Onpas ollut pitkä ja pimeä talvi. Vihdoinkin kevät on koittanut! Sen kunniaksi päivitän blogiani :)

Paljon on tapahtunut, mutta en ole saanut tänne mitään kirjattua. Sori......, mutta oli vuosikokoustakin Tampereella ja siellä sain Suomen Siiliyhdistyksen kasvatusvastaavalta hienon tunnustuksen yhdistyksessä työskentelystä. Wow. Olin aika otettu, koska kaikki on tehty ihan täysin sydämellä ja ihania ihmisiä tavaten - niin eihän se oikeasti tunnu miltään työltä edes  ;D Laitan tähän siitä kuvan kuitenkin. Sen vasemmalla puolella on Snoop Hoggin näyttelyn 3. sija ruusukekin.

Toisen kuvan haluan laittaa Snoop Hoggin yksiöstä/kuutiosta (kiva kompakti yksiö ilman mitään lisätiloja.....). Kutri pyysi vähän kuvia laittamaan ja täytyy tunnustaa, että tätä kuutiota en vielä hälle ole laittanut - mutta ÄLÄ KUTRI HÄTÄILE - TULEE KYLLÄ KOHTA..... jahka ehdin...... hiihhihii...... Tarkkasilmäinen huomaa että äijä on siell parasta aikaa.

Kolmas kuva on sitten tuo paljon puhuttu Elefantin perse. Voi olla että siitä on kuvaa aikaisemminkin, mutta laitettakoon se vielä kerran näytille - niin hienohan se on!

Saa nähdä mitä seuraavilta messuilta sitten tarttuu mukaan - nehän on jo ensi viikonloppuna! Eli minut tapaa - jos haluaa - ensi viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina Suomen Siiliyhdistyksen osastolta siilejä esittelemässä. Eli olen molemmat päivät siellä kyllä. Jollen nyt ole vessassa tai syömässä - luulen että olen siinä hyvinkin tiiviisti. Eli kaikki tutut sinne vain moikkaamaan, jos ehditte!

Oli muuten Koivukylän Faunattaressakin siiliesittelyä, mutta en tiedä missä ne kuvat on..... laitan kyllä jahka ne jostain löydän.... pirhana.....