Aamu alkoi lähdöllä Lohjan Faunattareen 9 aikaan aamulla. Rosa lähti mukaan ja pidimme Snoop Hogg, Rosa ja minä siiliesittelyn klo 10-12. Paikalle ilmaantui muutamia ihmisiä, mutta suurempaa ryysistä ei ollut. Aika hiljainen päivä, mikä toisaalta sopi hienosti, koska ei ollut enempää siiluja näytillä. Valitettavasti Sipsu, jonka piti tulla kaveriksi, menehtyi hiljaittain :( Sipsun omistaja tuli käymään ja lahjoitti Siiliyhdistyksen arpajaisiin Sipsun ruokapurkit, jotka varmasti saivat monta orjaa iloisiksi arpajaisissa. Kiitos Sipsun orjille.
Sieltä sitten ajoimme kotiin ja pistin Hoggin nukkumaan ja jatkoimme matkaa kohti Hollolaa Kevät-Tuffareille.
Matkanvarrelta tuli mukaan uusi siilituttavuus Monica Nukarilta. Hän on vanha siilisti, mutta minulle uusi tuttavuus. Matka meni nopeasti höpöttäessä :)
Tuffareilla oli aivaaaan ihanaa, mutta aika meni taas liian nopeasti. Siellä viihtyisi kyllä vuorokauden ihan kepeästi.
Kiitos Tuffareiden järjestäjille, ruoka maittui ja kaikki oli muutenkin loistavasti. Tuulan kirjakin tarttui mukaan nimmarilla. Anittalle onnittelut päävoiton johdosta, mikä oli tosi magee kannettava matka-aitaus pieneläimille. Sitä moni varmaan himoitsi :) Kerro kokemuksista, varmaan tulee hankittua itsellekkin samanlainen.
Mutta nyt on päivä pulkassa ja aika ryyti. Väsynyt - mutta onnellinen.