No nyt kävi Hoggille ikävästi. Kutri ystäväni oli perjantai illalla meillä ja laitettiin siileille ruokaa, ni huomattiin siinä että Hogg ei syö kunnolla. Madot tippu suusta ja maiskutteli ihmeellisesti. No - ei muuta kun syynättiin ja hammas tippui topspuikkoon ku vähän tökittiin. Onneksi saatiin heti seuraavana päivänä eläinlääkäri Einar Erikssonille aika (päivysti onneksemme). Ei kun hammaslääkäriin sitten vaan Tuusulaan lauantai iltana.

Eriksson on aivan uskomattoman upea ja taitava eläinlääkäri ja tuntee siilit huippuhyvin. Diagnoosi: paha ientulehdus ja sitä myötä sitten poistettiin heiluvia hampaita. Kaiken kaikkiaan siltä lähti 7 hammasta pois. Oikeastaan enempi koska poskihampaathaan koostuu neljästä hampaasta ja juuresta kerralla. Mutta onneksi niitä vielä jäi sinne liuta. 2 viikkoa antibioottia ja 3 viikon päästä tsekki. Voi olla että joutuu ehkä vielä poistamaan jotain. Toivottavasti ukosta ei nyt tulisi ihan hampaaton äijä vielä.

Mutta kyllähän siili pärjää ilman hampaitakin, mutta toivotaan että osa edes säilyisi.

Että tällasta ikävää taas tälläkertaa. Onneksi äijä syö kuitenkin hyvin ja ei ole moksiskaan. Tosin laitan sille kyllä aika pikkusiksi paloiksi ruoat nyt varmuuden vuoksi.

PS. Hogg näyttää tosissaan kyllä onneksi tykkäävän siitä antibiotista - joten ei tarvitse ainakaan tapella sen kanssa :D