Heips. Tulin kotiin ja syöksyin heti kurkkaa pesän tilannetta. Ruoat kaikki koskematta - pesästä ei olla liikuttu sitten milliäkään pois. Kuuntelin niin kauan jalat puudutuksissa että kuulin kviik (Kipan uusi harrastus istua jalat puuduksissa hämärässä niin kauan kuin pystyy - ei muuten ole helppoa!). Sitten vasta menin purkamaan ostoskassia keittiöön.
Vein äsken n. 19.30 uudet ruuat tytölle. Lohta, sirkkoja (3 niitä isompia ja kasa katkenneita jalkoja), 3 bamboowormsia, raejuustoa, pari herne-maissia, muutama raksu joukkoon piilotettuna, 1 tl jauhomatoja + eri kuppiin sitä kissanmaitoa. Ei ole vielä muuten kertaakaan sitä kissanmaitoa juonut. Katsotaan mitä tänä yönä häviää.
Kuuntelin taas ruokia viedessä niin kauan että kuulin liikettä pesässä ja muutaman ihan hennon äänen. Eli kyllä kait sittenkin kaikki ihan hyvin kun ääniä kuuluu kuitenkin :) Ajattelin mennä vielä ennen nukkumaan menoa kurkkaa kerran mitä on syönyt ja puuhannut - vai pitäiskö jättää aamuun? Maltanko? Pelkään vaan että jos onnistun just menemään kun se on vasta tullut ulos - ja pilaan sen illan..... äh ja pyh mitä pähkäilyä.