Eilen tuli taloamme ilahduttamaan Pikkutassu. Perhe lähti Rhodokselle lomailemaan ja niinpä Pikkutassu tuli myös lomakotiin Perttulaan. Pikkutassu asettui varakaappiimme, jossa on kolme kerrosta ja putki+kaiutinlaatikko. Näytti kyllä ihan siltä että neitokainen ei ollut moksiskaan paikanvaihdosta ja tutki innokkaasti joka sopen. Hiekkiskylpylässäkin käytiin heti vetäsemässä pari krooliliikettä. Vessapaperirullaa syötiin antaumuksella ja tehtiin vaahtiksia tietty! Lopulta hän meni pipoon torkkumaan ja odottamaan iltapalaa - vaikka oli oli mökkikin mukana - tämä uusi pipokolo näytti houkuttelevalta siihen hetkeen. Aamulla oltiin kyllä omassa talossa.
Illalla kävin muutamaan kertaan katsomassa menoa ja sen verran oli kovaa pyöräily että piti lopulta teipata juoksupyörä paikalleen kun tuppasi liikkumaan moisessa maratonissa mitä Pikkutassu harjoitti (tää ei ole Jussin tekemiä pyörä joka on huoattavasti painavampi). Aamulla oli pyörä paikallaan ja senverran oli sotkua että tiesi että pyörää oli myös käytetty reippaasti :D

Eli Pikkutassu näyttää hyvinkin viihtyvän. Pikkutassun mukana tuli myös muutama vahakoisantoukka lasipurkissa elävänä - ja sen verran raukkamainen olin, että pistin ne pakkaseen ennenkuin tarjoilen. Ne näytti niin vikkeliltä luikerrellessaan, että en ottanut riskiä että karkaa mun käsistä taloon. On niillä sen verran paha maine. Eiköhän se riitä että meillä näkyy noita koppakuoriaisia jo nurkissa silloin tällöin vapaana.

Tänään taitaa olla tassupesua tiedossa illaksi :D