Siiliblogini poikkeus on Milli-kissani, josta kerran aikaisemmin olen laittanut pari kuvaa (istuu pöydällä hedelmäkorissa).

Milli on syntynyt keväällä 1994 (en muista päivää), mutta olisi täyttänyt tänä keväänä jo korkeat 17 vuotta. Milli sairasti pari viimeistä vuotta kilpirauhasien vajaatoimintaa, sydämessä oli häiriötä, maksa oli sökönä ja lonkassa nivelkuluma. Oksenteli nesteitä ja laihtui ja kuihtui. Oli viimein aika lähteä. Milli lähetetään tuhkattavaksi Mäntsälään ja tuhkat Nooran seuraksi Lepsämään keväällä.

Kaiken tän keskellä Puksu on myös sairastunut vakavasti. Kävin Kutrin kanssa viime torstaina Rauliolla ja Puksu sai stydin antibiotin. Luultavasti sillä on virtsatieinfektio, mutta voi olla myös kasvain. Ja luultavasti onkin. Jalat eivät kanna enää. Ekana piristyi vähän, mutta tänään on kyllä näyttänyt ettei taida sittenkään enää tulla tervettä. Rauliolla ei ole ultraa ja yritin soittaa Eriksonille tänään, mutta aikoja saa aamulla 8-10 tiedotteen mukaan. Joten yritän aamulla vielä uudelleen. Voi olla että Puksu ei välttämättä kyllä selviä edes aamuun. Aika pahalta näyttää meinaan.

Ett' taitaa olla kolmet hautajaiset sitten tässä kuussa. Olisi nää kahdetkin jo piisannut kyllä mulle.