Laitan tässä vielä muutaman kuvan Nevian kotioloista. Tuossa kuvassa missä näkyy tuota eteistilaa on myös pieni siilikaappi, johon tyttö myös pääsee halutessaan. Tosin hän ei ole siellä käynyt sen jälkeen kun sai tuon eteistilan käyttöönsä. Hiekkalaatikon takana näkyy myös vanha kaiutin, missä ei ole myöskään juuri käynyt enää.
Noi kämppäkuvat otin silloin kesäkuussa kun hän tuonne muutti, joten siellä on nyt kyllä vähän enemmän virikkeitä - mistä hän ei kyllä näytä paljoa välittävän tällä hetkellä (ruoka on pop). Ruokakupin tuon tällä hetkellä tuohon vähän lähemmäs komeroa, siilikaapin ja juoksupyörän eteen.
Tuo komero on siis tuon juoksupyörän vasemmalla puolella. Oikealla puolella on ovi sisään.
Täsmennyksenä vielä että tämä eteistila/yksiö on pelkästään Nevian käytössä tällä hetkellä. Eli sinne ei mennnä kuin viemään ruokaa. Vaikka olen rajannut osan tilasta Nevialle, siellä ei siis asusta kukaan muu eli ovea ei availla vähän välillä, eikä kukaan kulje siellä tai siitä läpi. Toisaalta tuntuu että se on turhankin eristyksissä meistä, mutta toisaalta sillä on siellä kyllä tosi rauhallista pesimistä ajatellen.
Lisäksi laitan vielä yhden suosikkikuvista Neviasta, josta tein jo taulunkin kotiini.
                               1935107.jpg      1935109.jpg

1935111.jpg