Mr. Hogg nukkui tai oli nukkuvinaan fleecepussissaan sitten eilisen illan, mutta otettiin herra kuitenkin pikaisesti punnittavaksi esiin ja muutama mato annettavaksi. Paino oli pikkuisen pudonnut Kutrin punnituksesta eli karvan alle 300 g - mutta se oli ennen ruokailua. Yhtään ei näyttänyt pelkäävän kuitenkaan meitä. Oli ihan utelias.
Näytin sille pyörän ja teki muutamat vaahtiksetkin siinä. Pistin sitten herran fleecepussiin takaisin ja ruoat siihen lähelle. Jossain vaiheessa kun kurkkasin että näkyykö mitään missään, huomasin että ruoat oli melkein kaikki käyty popsimassa ja menty takaisin fleeceen piiloon.
No aamulla sitten kurkin että onko mitään tapahtunut - ja olihan siellä viipelletty. Pyörä oli ainakin ollut käytössä! Fleecepussi oli tyhjä ja nostin sitten Konnataloa vähän ja kokeilin painoa, niin siellähän hän sitten oli. Eli Konnatalossa on nyt uusi asukas. En kuitenkaan häirinnyt sen enempää vaan annoin olla rauhassa.
4 kerroksessa on selvästi siis pyöritty, mutta alakerran hiekkalaari oli käyttämätön ja raksut oli alakerran portaissa vielä tallella, joten sinne ei tutkimusmatka vielä ollut ulottunut. Ehkä ensi yönä päästään jo sinnekin varmaan :)
Eli hyvältä näyttää.