Heippa.

Oltiin lauantaina Mohairin kanssa edustamassa Suomen Siiliyhdistystä Nurmijärvellä järjestetyssä tapahtumassa, jonka järjesti Nurmijärven Lemmikkiseura ry NuLeS. Siiliesittelyä pidettiin klo 12-14. Tulimme paikalle 11.30 ja aloimme järjestämään pöytää huoneeseen, jossa oli samassa vesikilpikonnia. Tapahtuma pidettiin erään maatilan pihalla. Yllätykseksemme paikalla kävi aika sankka määrä porukkaa, vaikka itse talo sijaitsikin aika syrjässä. Tapahtumaa oli kuitenkin mainostettu sen verran hyvin Nurmijärvellä, että ihan koko 2 tuntia sai kyllä olla siilejä esittelemässä. Edustajina siis tällä kertaa oli Snoop Hogg ja Nevia, molemmat. Kummatkin siilit olivat päivä herätyksestä huolimatta erittäin pirteitä ja uteliaita. Esittely meni siis kaiken kaikkiaan erittäin onnistuneesti. Olin myös hankkinut uuden pikkudunan esittelyjä varten, joka olikin oikein sopiva. (Kiitos vinkistä Ama :)
Paikalla oli myös kaneja, marsuja, kilpikonnia, lampaita, hevosta, koiria ym. Alpakkatilan tuotteita oli myynnissä, kirpputori pöytää, arpoja, makkaran grillausta, tarhatuotteita ym. En edes tiedä mitä kaikkea mahto olla, koska pääsimme sitten oikeastaan vasta klo 14 jälkeen vähän kurkkimaan pihapiiriä tarkemmin. Monicakin löysi ison kasan jotain tarvikkeita hamsterillensa edullisesti.
Kello 11 oli kuulemma ollut vilkkain aika, mutta mielestäni jo ennenkuin saatiin pöytä pystyyn oli paljon innokkaita odottajia jo jonossa siilejä katsomaan. Kyllä se koko 2 tuntia sai melkein putkeen olla siiliä näyttämässä ja puhumassa.
Päivästä tulikin itseasiassa aika kaunis ja tapahtuma näytti onnistuneelta. Tässäpä vielä muutama kuva ennen lähtöämme pihaltakin. Tapasin myös entisen työkaverini Annen (kuvassa ponien takana aurinkolasit päässä :)


Suuri kiitos vielä Mohairille, ilman sinua tää ei olisi onnistunutkaan :)