Eipä voi sanoa kun että huh-huh, kun tuli taas tehtyä sellainen kunnon kuuraus siilikaappeihin. Tekeekö siilisi tarpeensa vessaan? No tekee TIETYSTI!  (ja sen lisäksi sanolehtiin, fleeceihin, portaisiin, putkiin, nurkkiin ja kaikkeen mahdolliseen mitä kaapista löytyy....)  ja tietysti lopuksi myös "vessaan" :)
Että sellaista. Tämä oli lähinnä Hoggin kaapin tila. Vaikka joka ilta suurimmat siivoaa ja hesaria vaihtaa, täytyy myös välillä tehdä sellainen kunnon kuuraus missä irrotetaan rappuset ja nekin kuurataan. Ja joka soppi tietysti. Jopa kaappien lasitkin pitää pestä koska sielläkin valuu sellainen vana, eli rapatessa roiskuu niin ikään.

Puksu taasen on yllättävän siisti kaapissa sinänsä. Hiekkiksessä käydään, joo, mutta Puksu-Bobberin tuotokset ovat lähinnä pyörässä. Se rakastaa pyörää selvästi niin paljon, että näyttää siltä ettei se muuta yöllä teekkään kun on lähinnä pyörässä. Ja pyörä onkin aamuisin sen näköinen että siellä sitä aikaa vietetään.

Mutta ihanaa että suoli toimii ja kaikki on hyvin. Mikäpä se mukavampaa kuitenkaan kuin todeta aamulla että pojat ovat olleet aktiivisia ja pirteitä yöllä - ja kaikki ruokakin on maistunut hyvin :)
Ei kun tassupesulle sitten taas ilalla....

Eilen illalla meni muuten myöhään kun huomasin, että poikien pestyt pyörät olivat vielä kaappien edessä ja kello oli yli 12. Puksu-raukka oli jo ylätasanteella odottamassa pyöräänsä, että missäs se oikein on? Tv oli auki ja valoja päällä, mutta herra oli sitä mieltä että olisi jo aika pyöräillä. Oikeassahan tuo oli, yleensä meillä ollaan 11 aikaan nukkumassa, mutta kun oli perjantai jostain syystä vähän venyi - ja Puksuhan ei viikonlopusta ja arjesta välitä :)