Heippa kaikille lukijoille.

Kuten huomaatte Kipan Kotisiilin tarinat on saanut upo uuden ja hienon ulkoasun. Tästä saan kiittää Kutria joka väsäsi innostuneen yli puoleen yöhön tätä minulle. Hää ei malta lopettaa kun vauhtiin pääsi. Todella nopeaa toimintaa ja tosi hienot sivut. Vilautin www-sivujen layoutia Kutrille ja hän väsäsi saman sukuisen blogin :) Tosi mahtava juttu. Kiitän sitten joskus kun taas tavataan vähän paremmin :)

Sitten Mr. Hoggin ilonpäivät! Herralle tuli kylään Napsuli-neitokainen samankylän orjalta Mohairilta. Melkein välittömästi alkoi aariat ja kova tsemppi ja yrittäminen. Herralla oli heti selvä haju asiasta, että nyt pitää tässä jotain saada aikaisiksi..... taisi siinä yrittää jo heti vähän joka puolelta.... Ihan ei näyttänyt kuitenkaan vielä osuvan nappiin.

Laitettiin nuoripari tuonne yläkerran yksiön eteis-komero-yhdistelmä-tilaan. Menivät sitten hesarien alle vielä torkkumaan (? kait). Kävin puolituntia sitten viemään ruokaa pariskunnalle ja siellä oli kovat rapinat hesarien alla. En tiedä johtuiko minun tulostani vai oliko sessiot käynnissä. Kurkkasin hesarien alle ja aika lähekkäin olivat. Laitoin kuitenkin heidät erilleen väliseinällä ja annoin ruoat. Pelkään näes että Hogg syö muuten molempien sapuskat.
Menen kohta katsomaan onko safkat maistunut ja otan väliseinän pois, jotta saavat nauttia toisistansa loppu yön ;) Pidetään peukkuja että treffit onnistuvat.

Ai niin, Raunokin ihasteli blogin uutta ulkoasua että: Hienot sivut, mutta sun kuvas ei ole yhtään parempi :)