Kuten aikaisemmin jo kirjoitinkin eri vaihtoehdoista Nevian kohdalla, tuo kohtuun jääneet poikaset, huolestuin eilen illalla tavattomasti.
Laitoin kasvattajapalstalle yhdistykseenkin jo kyselyä, että onko kenelläkään tietoa sellaisista tapauksista.
Illalla kun otin Nevian syliin - se oli todella äreä ja pallona. Paino oli jopa 3 grammaa noussut ja näytti jo jotain 362 grammaa! Tyttö oli ihan pallona eikä auennut sitten millään. Yleensä Nevia aukenee jo muutamassa minuutissa maksimissaan. Sylittelin n. 45 minuuttia ennenkuin neiti laski piikit alas. Säikähdin ihan kauheasti, että jos sillä sittenkin on poikaset jääneet kohtuun ja nyt sillä on kipuja/tulehdus.
Niinpä soitin puoli Helsinkiä läpi eläinlääkärit että on päästävä tänään vielä röntgeniin. Ei meinannut aikaa löytyä mistään. Lopulta Herttoniemestä Hertta Eläinlääkäriasema otti vastaan. Siellä on yksi saksalainen naislääkäri, joka on hoitanut siilejä ennen. Juttelin hänen kanssaan puhelimessa ja hänen vuoronsa loppui, mutta ottivat vastaan. Kuvasta tuli hieno sivukuva ja siinä ei näy mitään. Nevia itse oli kuin Catwalkilla konsanaan esittelyssä. Ei siis pienintäkään merkkiä palloilusta, piikkittelystä saatikka äreydestä. Pöh - oli kuin esittelyssä konsanaan. Henkilökunta oli muuten tosi mukavaa :)
No pääasia että kaikki näytti olevan kunnossa. Painokin oli nyt laskenut 354 grammaan. Eli laskua on jo vähän.
Kävi jo eilen illalla mielessä myös pikaisesti, että voisiko se yrittää horrostaa, mutta kun on ollut tuo oletettu raskaus ja paino ylhäällä - kallistuin kuitenkin tuohon tulehdus/kipu puoleen.
Kutrin kanssa juteltuani (Missyllä ollut samanlainen juttu), tulin siihen tulokseen että se pirhana on todellakin varmaan yrittänyt horrostaa eilen, koska meni niin älyttömän kauan ennenkuin normalisoitui.

Että tällaista vipinää täällä. Pyysin röntgen kuvan muistoksi. Taidan tehdä siitä taulun seinälle :D

PS. Nevia jää nyt sitten sylittely-/esittelysiiliksi enkä yritä enää tehdä vauvoja hänellä.
3 yritystä riittää Nevialle ja mulle.