Heippa kaikille!

Onpa ollut niin kiireinen kevät, etten ole ehtinyt tänne kirjoitella mitään. Oli tosiaan siilikokousta Tampereellakin tässä välissä ja ensi viikolla taidan mennä taas kyläilemään sinne. Eli nyt on löytynyt Hoggille tuleva morsian Kumpulasta! Wau mikä sulotar! Hän täytti 4 viikkoa viime tiistaina. Sitä käydään nyt sitten ensi viikolla tiirailemassa kun olen talvilomalla. Hiphip....sormet syyhyää jo.....

Yritän epätoivoisesti tässä remontoida yhtä huonetta, johon tyttäreni Rosa muuttaa, ja tästä Rosan vanhasta huoneesta tulee sitten siilien oma huone. Huone on pikkuruinen eli juuri sopiva siileille. Siirrään Hoggin ja Puksun sinne ja sinne tulee sitten myös tuleva morsio. Koska huoneen remontissa menee valitettavasti aikaa, en ehdi samaan aikaan rakentaa uutta siilikaappia. Siksi olen ajatellut ottaa Nevian vanhan kaapin käyttöön kunnes ehdin sellaisen tehdä. Se on vähän pienempi kaappi, mutta käy vallan mainosti väliaikaisasumukseksi tulevalle tytölle. On siinä kuitenkin 3 kerrosta.

Lisäksi olen tässä keskustellut kovasti yhdestä toisesta astutuksesta Puksu alias BigBobberille. Hänelle saattaa tässä parin viikon sisällä jo tulla eräs neitokainen kylään tuolta kauempaa Suomesta. Ai ai, mitäköhän äijä tuumaa... eipä ole tainnut tyttöä ehkä edes nähdä! Toivotaan että osaa sitten asiansa kuitenkin.

Ja ensi sunnuntaina olisi Jumbon Faunattaressa sitten esittelyä. Mietin vielä kumman sinne ottaisin. 

Toissa iltana kylvetin muuten Puksu-herran ja eilen illalla Hogg-herran. Kumpikaan ei nauti erityisesti tästä toimenpiteestä.

Eilen illalla kun menin nukkumaan ja talo hiljeni kuului yhtäkkiä kova pamaus. En sitten tajunut ollenkaan mistä moinen ääni voi lähteä. Ajattelin sitten kun mitään ei kuulunut että ehkä se oli ovi jonka kissa oli paukauttanut tai jotain. Meni vähän aikaa ja toinen samanlainen pamaus. Sitten välähti. Siilit. Oli ihan pakko nousta katsomaan että onko sieltä ramppi tippunut alas vai mitä se oikein. - No Herra Hogg se taisi pelata vaan jalkapalloa koska kaikki rampit näytti olevan paikoillaan ja Hogg vipelsi iloisena siellä kerroksessa. Joko se oli mielenosoitusta kylvystä tai sitten muuten vaan paukutteli mestoja huvikseen. Luulisi että olisi jo kaikkeen tottunut, mutta vieläkin ne pääsee yllättämään :)

PS. Hoggin ja Puksun paino pyöriin nyt samoissa lukemissa n. 540 grammassa.