No niin, kylläpä oli nopeaa toimintaa. Laitoin siilirekisterin ylläpitäjälle Ninalle tietoja äskettäin ja tänään jo tuli rekkarit!
Eli nyt on vauveleilla ihan oma sosiaaliturvatunnus-rekkart. Tosin sillä on sitten ihan turha yrittää mennä Kelan luukulle korvauksia hakemaan sairaustapauksissa. Kerron myös tuleville orjille - että työnantajat eivät yleensä myönnä myöskään "äitiyslomaa" eikä "vanhempainlomaa" vaikka ihana muutaman kuukauden ikäinen vauveli tuleekin taloon. Olen yrittänyt. Ei onnannut. Millään kerralla. Tylsiä tyyppejä :(

PS. Tulin kotiin viiden jälkeen ja ajattelin alkaa laittaa ruokaa - ja arvatkaa mitä. Sähköt meni. Pikkusen alko nyt menee sellainen palkokasvi tonne sieraimeen. Otin puhelimen ja soitin vikailmoitukseen ja kerroin (tällä kertaa kyllä ihan rauhallisesti) että täällä ei nyt sitten taaskaan ole sähköjä. 3 päivää oltiin ilman ja en millään jaksaisi alkaa roudaa noita siilejä taas tonne saunaan, että osaatteko yyyhhhhttäääään arvioida kauanko tuota nyt tällä kertaa mahtaa kestää - ja että tiedättekö vian jo? Vikaa kuulemma rajataan. On kuulemma suurjännitevika. Ei kyl kerro mulle mitään. Eikä paljon kiinnostakkaan enää. No sähköt sitten tulikin viidentoista minuutin kuluttua. Ja meni. ja tuli..  ja meni... ja tuli... ja meni.... (ei tätä Fortumia turhaan ole nimetty VihdinVilkuksi)
Nyt ne on pysynyt jo vähän aikaa, uskalsin nyt tulla koneellekin. Mutta hiusten pesun taidan jättää väliin ennenkuin ne on ollut vähintään tunnin tai kaksi päällä. Mun tuurilla meinaan varmaan ku on shampoot päässä menee valot ja vesi. Taidan jättää tukanpesun väliin - niin sähköt pysyy! Eikö? Tai jos en pese ollenkaan ikinä.... sähköt pysyy kesään asti....

PSS. Juuri tätä kirjoittaessani - arvatkaa mitä - SÄHKÖT MENI!!! PERKELE SAATANA. Nyt ne on taas varmaan minuutin.... IHAN HIMMEETÄ. Ei uskalla enää edes ajatella pesevänsä mitään..... ettei sähköt mene. Järki tässä menee jo.