Nyt täytyy pyytää anteeksi, että tämä blogi on ollut ihan rappiolla. Toisaalta ei ole ollut mitään ihmeellistä kerrottavaakaan. Tänään menen klo 16 Rauliolle Puksun kanssa. Puksullahan oli keväällä virtsatieinfektio ja luulen, että se on uusiutunut taas. Ainakin pissanhaju on voimistunut ikävästi. Joten näyte ruiskussa ja siili kainalossa kohti Vantaata.

Muutama yö takaperin, heräsin aamuyöstä kamalaan ryskeeseen. Ihan tajutonta meteliä. Pakko oli nousta katsomaan, että onkohan rampit paikallaan edes - ja kuka siellä oikein mökää. Pistin siilihuoneeseen valot ja kaikki olivat piilossa. Ketään ei näkynyt ja äänethän heti loppuivat kun tulin huoneeseen. Silti olen aika satavarma että se oli Helmi. En tiedä mitä se mökissänsä taas sisusti - akka on aika kova sisustaja, hesarisilpusta päätellen. Mutta käsittmätöntä on edelleen, että mistä se pauke oikein kuului..... onko sillä jossain joku vasara jemmassa...... ??? No - sänkyyn palattuani ryskettä ei enää kuulunut kyllä. Jäi siis arvoitukseksi koko episodi.

PS. Matofarmi voi hyvin ja pulleasti ja onkin iltaisin hauskaa aina syöttää siiluja niillä. Helmistä on tullut aivan mahdoton matokärkkyjä. Se istuu melkein kuin koira ja katselee lasin läpi, että koska ovi aukeaa ja pääsee ulos matoilemaan.