Hei taas pitkästä aikaa. Nyt on aika kääntää sivua ja laittaa jotain pirteämpää tänne blogiin. Niinpä pistän muutaman kuvan Pääkaupunkiseudun siilistien tapaamisesta jossa olin Rosan ja Nevian kanssa viime sunnuntaina. Nevia näytti kuitenkin olevan toipunut senverran että uskallettiin lähteä matkaan.
En tuntenut sieltä ketään entuudestaan, mutta siinä kun esiteltiin oli kiva nähdä kuka minkäkin nimimerkin takaa sitten paljastui :)
Mukavia ihmisiä ja rauhallinen ja leppoisa tunnelma. Buffetpöytäkin oli maittava ja Wawa oli järjestänyt kivat tilat kerhohuoneeseen. Paikalla oli kymmenkunta tyttösiiliä ja 1 poikasiili Pippuri. Voi Pippuri-parkaa kun se lauloi ja oli ihan töpinöissään semmoisen haaremin keskellä....
Muuta tässä muutamia kuvia ja en ala nimeämään tarkasti noita kun en itsekään tiedä oikein kuka kukin on, paitsi Nevian tunnistaa tuosta yhdestä kuvasta tietenkin isosta pintosta ja kaverina ehkä Siiri?. Lisäksi yksi noista ensimmäisistä on Randa Nallen sisko. Alhaalla oikealla on Selene EP ja Pippuri (luulisin :)
Nevia näytti kyllä olevan ihan uteliaalla tuulella - nenä oli pystyssä koko ajan muiden siilien tuoksusta.
 

1986212.jpg

1986213.jpg 

1986226.jpg

1986210.jpg