No niin. Tähtimeren Demeter eli Demsu tuli maanantai illalla Mustasaaresta saakka treffeille meille. En tiedä onko Puksu nähnytkään tyttösiiliä ennen, ja kehtasin vähän epäilläkin Kirsille, että ei ole yhtään varmaa ymmärtääkö se tyttöjen päälle mitään.... No mitä vielä, kävi kimppuun ku sika limppuun. Laulu alko välittömästi raikaa. Demsu oli matkustanut koko päivän ja oli varmaan väsynyt ja nälissään, ja sitten vielä yks tulee päälle ku yleinensyyttäjä! Kai sitä nyt vähemmästäkin hermostuisi..... No jotain siinä sitten pyörittiin ja taisi Demsu vähän puraistakin ukkoa - joka meni altaan toiseenpäähän miettimään, että mites tässä nyt menetellään.....
No seuraavana iltana oli täysi laulu taas päällä ja selvästi varmemmat ja hellemmät otteet :D Demsu näyttikin nyt olevan suosiollisempi ja kovasti yrittivät pikkusiilejä tehdä. Valitettavasti mua alkoi naurattaa Puksu senverran paljon, että lopulta jätin ne kahdestaan etten häiritse.
Keskiviikko aamulla nukkuivat vierivieressä saman fleecen alla, joten ei siinä kyllä riittaa ole toisena yönä ollut. Eli kaikki näytti todella hyvältä, ja toivottavasti Mustasaareen lähti nyt itämään Perttulan terveiset ;)

Kirsiin oli myös todella kiva tutustua paremmin ja toivottavasti nähdään tässä vielä keväällä vaikka siilinäyttelyn merkeissä.

Tässämuutama suttuinen ja hämärä kuva. Valitan kuva laatua, lainasin Rosan kameraa enkä osanut käyttää oikein sitä. Ei tainnut olla salamaakaan :/

Huomatkaa muuten Puksun ovela taktiikka: kun rouva on syömässä, niin silläaikaahan voisi vaikka.....

PS. Puksu oli laihtunut kymmenisen grammaa treffeillä, joten kyllä poika töitä on tehnyt ja toivottavasti osunut muuhunkin kuin kylkipiikkeihin........ (525 grammaa nyt)