Siinäpä pohdittavaa. Kävin tänään kurkkimassa Neviaa lähemmin pesälle. Ei pöksyillyt eikä ärissyt yhtään, joten varovasti kurkin ja otin neidin sylittelyyn. Oli ihan rauhallinen ja ihana niinkuin anna ennenkin. Mutta mutta.... kyllä se vaan oli jotensakin pyöreä. Ei yhtään sellainen solakka niinkuin yleensä. Punnitsin ja vaaka näytti 351 g, joten kyllä siinä on painon nousua tapahtunut. Lähtöpaino oli n. 310-320 g.
Pikkusen sylittelin ja punnitsin ja vein sitten takaisin tiloihinsa.
Annoin sitten ruokaa ja neiti söi siltä seisomalta melkein kaikki safkat. Siten se lähti kävelemään ja jännästi veti oikean etutassun ikään kuin alta pois ja hieroi poskea lattiaan. Se teki sen pari kertaa. Ekana ajattelin että lähtikö siltä jalka alta, mutta kyllä se vaan ihan hieroi poskea maahan. Sitten se veeeenyyyytteli hartaasti ja kömpi juoksupyörään. Siellä se toisti saman poskihieronnan 2 kertaa ja lähti sitten kipittelemään maratonia.
Katselin sitä vähän aikaa ja täytyy kyllä sanoa että jotensakin on kömpelön tuntuista tuo sen liikehdintä ja hölkkä.
Enpä tässä nyt halua liikaa elätellä toiveita, mutta kyllä se näyttää pyöreältä ja kömpelöltä niin kuin odottavat mammat yleensäkin. Joten pidetään nyt peukut pystyssä
.
Tunnen kyllä itseni tosi hölmöksi kun en pysty erottamaan että onko tiinenä vai ei. Pöh ja höh!