Tällä kertaa ei niinkään siiliasiaa, mutta eläinasiaa kuitenkin.
Lueskelin Mustasta Pörssistä myydään eläimiä -palstaa ja heti ensimmäiseksi osui silmään Afrikkalaisia kääpiökilejä. Niin kilejä. Ensimmäinen aivojen koordinoima oli tietysti tuo Afrikkalaisia kääpiö.... muttei ollutkaan siilejä vaan kilejä. Kuttu- ja pukkikilejä. Enpä ole ennen kuullut että niitäkin on olemassa, saati että myytäisiin täällä Suomessa.
Toinen mielenkiintoinen oli ostetaan eläimiä palstan -puolesta: Pinkkejä. Pakastepinkkejä tai hiukan isompiakin jne. Siis kyllä Kipa pikkuisen aikaa mietti että nyt on joko löydetty joku uusi eläinlaji tai sitten on nukuttu koulutunneilla kun ei tule mieleen mitään eläintä minkä nimi on Pinkki. Saatikaan Pakastepinkki. Mikäköhän eläin se synnyttää valmiita pakaste-poikasia. Jääkarhu? Pingviini?
No Hanna tyttäreni sitten arveli, että olisikohan kyse noista esim. käärmeille syötettävistä pikkurotista koska ne on pieniä ja karvattomia rottia. No luultavasti saattoi ollakin, mutta jos joku muu nyt tunnistaa mikä eläin on Pakastepinkki - niin kertoisiko ystävällisesti sen Kipallekin.