Tervehdys pitkästä aikaa. Kiirettä pitää, mutta nyt ajattelin blogia vähän päivittää.

Eli viime viikonloppu menikin tosi nopeasti Lemmikkieläinmessujen parissa. Kutri oli täällä ja meillä oli oikein kiva joskin rankka viikonloppu. Olin ihan naatti vielä viikollakin. Ei vanha enää jaksa riehua edes ilman viinaa :D Onneksi näitä ei ole kuin pari kertaa vuodessa, sen aina jaksaa vaikka päällään seisoen. Ja tykkään kyllä höpistä siileistä ihmisille. Se on jotenkin niin antoisaa. (Hogg olisi kyllä jaksanut vaikka kuinka, koska oli ihania tyttösiilejä ympärillä :D)

Tilasin Nevialle "hammaslääkärin" alkuviikosta (Johanna Raulio). Nevia oli jättänyt syömättä ruoat, tai sitten tosi vähän syönyt, joten aloin huolestumaan että hampaissa on vikaa. Olen jo pitkään ajatellut, että kun syö nirsosti eikä mitään kovia ruokia, että hampaat ei ehkä ole kunnossa. Annoin jo parinapäivänä nutriplus geeliäkin, koska painokin oli jo vähän tippunut.

Ja lääkärikeikkahan ei sitten ollutkaan turha. Paha ientulehdus ja yksi hammas vedettiin pois. Lääkäri sanoi että ikenet ovat senverran turvoksissa tulehduksesta, ettei kokonaan edes pääse näkemään tilannetta. Eli 10 päivän antibioottikuuri että turvotus laskee ja sitten katsotaan uudelleen. Itse epäilen että Nevialla on lähenyt osa hampaista ehkä jo aiemmin pois, mutta ensi viikolla sitten varmaan nähdään totuus. Oli se vaan säälittävää kun siililtä vedettiin hammas. Sain sen talteen ja otin kuvia, mutta en nyt sitten löydä kameran piuhaa mistää, jotta saisin sen tänne näytille. Laitan heti kun löydän piuhan.

Ensimmäisenä yönä hampaan vedon jälkeen, Nevia ei syönyt ollenkaan (paitsi sen nutriplusgeelin). Sen jälkeen onkin ruokakippo ollut ilahduttavan tyhjä! Melkein kaikki syöty, joten selvästi antibiootti tehoaa ja ruoka maistaa. Paino on noussut välittömästi yli 350 g mikä on ihanaa! Toistaiseksi ei ole tarvinnut edes mössätä ruokaa. Jauheliha, kana, minisirkat, etanat, madot menee vielä sellaisenaan ihan hyvin.

Ostin sille hampaalle sellaisen korurasian (9,90) mitä myydään vauvojen ensihiuksille tai kiharoille. Kotona huomasin että tämä rasia olikin curl eli kiharoille, mutta olkoot. Omien lapsosten hampaat ovat jossain filmirullakoteloissa, mutta siilille haettiin kultasepältä rasia.... epistä varmaan lasten mielestä......

Hahaa! Löysin piuhan - hain kameran - hukkasin piuhan - istuin sen päällä - nyt se on täällä :)