No niin. Nevia tuli syömään jokuaika sitten. Ei häiriintynyt/säikkynyt yhtään kun otin syliin. Kova oli nälkä. Jätin syömään Raunon kanssa ja kurkkasin pesään. Tyhjähän se oli. Mutta mutta.... Siellä ei kyllä ole ollutkaan mitään. Mulla on vaaleaa fleecea ja sanomalehteä ja ei ole tahran tahraa yhdessäkään. Siellä ei kyllä ole tapahtunut yhtään mitään.

Nevia mussutteli aikansa ruokaa ja sitten otin punnitukseen. 362 g!!! Eli paino on edelleen ylhäällä n. 30 g.

Yhtään ei olisi antanut katsoa vatsaan, mutta varovasti sain katsottua vähän. Tissejä ei näkynyt, mutta ihan kuin vaginan ympärys olisi ollut vähän turvoksissa. Se näkyi normaalia selvemmin. Vähän tiuski kun yritin kylkeäkin silittää varovasti että erottaisin tissit. Normaalisti ei reagoi moiseen.

Painon pysyminen ylhäällä, kova nälkä ja vatsan suojelu viittaa kyllä mielestäni siihen, että toivoa on vielä vähän kuitenkin.

Mielestäni vaihtoehtoja on kolme. 1) Synnytys on lähellä. 2) Poikaset on jääneet kohtuun. 3) Nevialla on paha valeraskaus.

Vaihtoehto 1 on todennäköisin toistaiseksi, koska ei vaikuta sairaalta eikä siileillä juurikaan ole todettu valeraskauksia. (Tosin itse väitän, että Nallella ja Nevialla se eka treffi olisi ollut valeraskaus, koska paino nousi silloin, mutta mitään ei tapahtunut eikä jälkiäkään ollut.)

Mutta pidetään peukkuja kuitenkin vielä :) kaikki toivo ei ole vielä mennyttä. 46 päivää on takana.

PS. Ostin eläviä jättiksiä viime viikonloppuna ja tarjosin Mr. Hoggille kahtena iltana jättistä. Jäbä vaan katseli kattoon eikä ollut huomaavinaan!!!! Siis se ahmatti joka syö melkein ruokakupitkin ei välittänyt kahtena iltana jättiksestä. Tarjosin sitä varmaan 5 minuuttia ihan nenän edessä - ja ei kelvannut! Olin ihan pihalla että perkules. Kolmantena iltana tarjosin taas, ja kas kummaa. Meni hetkessä alas. Annoin toisen ja sama juttu - slams ja kidasta alas. Mikäs ihmeen jättisdieetti pojalla mahtoi olla. Ehdin jo tosissaan huolestua. Kaikkea sitä näkeekin :)