Anteeksi viiveeni blogin ylläpitoon, mutta on ollut aika hektistä menoa taas jälleen. Eli Hoggin ja Helmen kaksi suloista lasta lähteivät sitten viime viikonloppuna uusiin ihaniin koteihinsa. Hope haettiin perjantaina ja Hugo-Hogg Auron sunnuntaina. Hyvin on kuulemma mennyt, mikä on iloinen uutinen. Vaikka en kyllä ollut huolissani mitenkään koska Hopehan meni vanhalle siilistille ja Auronilla oli varustauduttu jo hyvissä ajoin kaikkeen mahdolliseen siilin tuloon taloon. Helmiina jäi Hopeatassulaan ilokseni.

Lauantaina kävi myös vieraita Orimattilasta katsomassa siilejä. Mari oli lastensa kanssa tehnyt ihanan pesän fleeceineen ja toisen laatikon missä oli pilkottuna serpentiiniä peuhulaatikoksi. Fleecepesä odottaa vielä Helmiinaa kaapissa, mutta serpentiinihupilaatikon laitoin Helmelle ja Helmiinalle yhteisesti - ja on ollut kovasti mieleen. Kaikki serpentiinit oli yhdessä yössä levitetty pitkin altaan pohjaa. Mahto olla hupaisaa touhua! Kiitos Marille ja lapsillenne kivoista lahjoista! En valitettavasti ole ehtinyt ottaa vielä kuvia niistä - mutta laitan myöhemmin kyllä kuvankin tänne.

En ole vielä raaskinut erottaa Helmeä ja Helmiinaa koska näyttävät viihtyvän hyvin yhdessä ja jotenkin tuntuu että kun kaksi lähti Helmi pitää Helmiinaa silmällä. Se on ollut nukkumassakin puoliksi sen päällä välillä. Joten antaa niiden nyt vielä vähän olla yhdessä.

Ensi lauantaina suunnistan Tampereelle sitten Siiliyhdistyksen vuosikokoukseen. Ja nyt lähden pesemään siilinkakkaa pyöristä. Hyvää yötä ja matoisia unia ;)