No moro taas. Nyt on aika paljastaa että Kipalla on alkanut pätkiä aika pahasti. Ei siinä muuta, mutta tulee aika kalliiksi. Olen jo useamman kerran tehnyt niin, että otan uuden mato/sirkkapurkin keittiön vetolaatikosta ja avaan purkin. Pistän teelusikallisen Nevialle ruokakuppiin ja LUULEN laittaneeni purkin jääkaappiin. Seuraavana iltana etsin sitten vimmatusti jääkaapista sitä avattua purkkia koska muistan uuden avanneeni (tässä kohdin muisti selvästi pelaa) - eikä löydy. Sitten iskee paha aavistus, että ei kai vaan taas.... ja siellähän se avattu purkki kököttää somasti keittiön vetolaatikossa!! Ei siinä mitään, mutta kun on pilannut jo useamman ruokapurkin tällaisella koomamaisella käytöksellä niin alkaa pipoa kiristää kummasti. Aika kallista ruokailua että otetaan lusikallinen ja pilataan loput.
Pari kertaa on myös käynyt niin, että otan avattuja purkkeja mukaan yläkertaan kun vien Nevialle ruokaa, että pistän ne yläkerran pakastelokeroon. Ja kerran meni varmaan pari päivää kun huomasin että ne saamarin purkit kököttää Nevian kaapin päällä - PERKULES. (Nevian vanha siilikaappi on siellä samassa tilassa).
Kerran keitin n. 250 g kanafileitä neidille ja pussiin - ja sen piti matkata myös mukanani yläkerran pakkaseen. Vuorokauden kuluttua huomasin pussin Nevian kaapin päältä taas.
Joka ilta kyllä muistan loistavasti huolehtia Nevian ruoasta ja tarpeista muuten, mutta tuo ruokapurkkien pakastaminen ja jääkaappiin laittaminen on selvästi jo ongelma.
Nyt sitten olen alkanut vakavasti harkita lapseni palkkaamista äitinsä saattajaksi. Tulisi varmasti jo halvemmaksi jos maksaisi Rosalle että huolehtisi vähän äitinsä tekemisistä, tai edes seuraisi vähän mitä mä teen....
Petshopissa varmaan luullaan kohta että mulla on 2 siiliä kun menee niin paljon purkkeja....