Tere tere.
Nyt vasta kerkiän blogia päivittää, kun oli sen verran vauhdikas weekendi että muutama kassikin taitaa tuolla nurkassa vielä olla purkamatta - sen verran oli eilen naatti ku kotiutui. Huomasin äsken, että Kutrin ruutuvihko ja vajaa wc-paperi rullakin oli tullut sitten mun kassiini. Eli jos Kutri kaipaat - ne on mulla tallessa :)
Joo - tosi hienoa oli olla siellä, ja kuten jo Kerroskiisselin blogiin laitoinkin, että vaikka oli rankka keikka, niin oli kuitenkin tosi antoisaa ja mukavaa olla siellä jakamassa siili-tietoutta.
Kovin oli sitkeässä ja laajassa käsityksessä vielä näköjään että siilit ei allergisoi. Sitä sitten varmaan joka viidennelle sitten kertomaan, ettei pidä paikkaansa kuitenkaan.
Eli kyllä minä katson tarpeelliseksi yhdistyksen olla esillä tapahtumissa ja jakaa oikeaa tietoa.
Ja olihan se lapsista (ja aikuisista) ihan mielettömän mageeta nähdä elävä siili - ja että onko ne piikit niinkuin terävät - oikeesti..... ;)
Nevia suoritti aamu esiintymiset ja Mr. Hogg iltapäivä esiintymiset. Saivat siilit tehdä duunia matosten eteen oikein kunnolla. No - onneksi näitä esiintymis-show-keikkoja ei kovin usein kuitenkaan ole :D
PS. Mun kamerani on mennyt jonnekin piiloon - ja siksi ei ole yhtään kuvaa reissusta.