Hi!

Eilen illalla sylittelin nuorta herraa sen verran, että mani- ja pedikyyrit saataisiin tehtyä. Tämä toimenpide ei ollut laaaaiisinkaan herran mieleen. Ensimmäinen etujalka meni ennenkuin tajusi ja sen jälkeen alko puhina ja kiukku. Pääsi jopa puremaan peukalon tyveen. Siinä sitä sitten katseltiin toisiamme ja herra piti hampailla kiinni. Sain sen irti kääntämällä ja sen jälkeen jatkoin kynsien leikkuuta (tää täti ei anna kyllä periksi :)
Onneksi on sen verran kokemusta, että sain suoritettua toimenpiteet vaikka herra ei todellakaan ollut yhteistyökykyinen tässä asiassa. Palkkioksi sai lopuksi muutamia jauhomatoja, jotka kelpasivat ääntä nopeammin suuhun kyllä.
Big  Bobber on selvästi hyväluonteinen siili, mutta kynsienleikkuu on näköjään tosi syvältä. Onneksi sitä ei tarvitse joka ilta tehdä :D
Olin ajatellut myös kylvettää herran, mutta jotta hän ei mulle lopullisesti suuttuisi, niin päätin siirtää myöhäisemmäksi. Ehkä yksi ikävä toimenpide illassa on riittävästi.
Onhan se kauheaa kun vielä vieras ihminen käy heti näin intiimipuuhiin. Täysin ymmärrettävää :D

Ruokakuppi oli taas aamulla ilahduttavan tyhjä, jopa etanat oli kaikki syöty :)

Pyörässä ei olla vielä käyty juoksemassa jäljistä päätellen, mutta eiköhän sekin ala kohta pyöriä kun kotiutuu paremmin.