Heips.

Meillä oli tosiaan pääkaupunkiseudun Piikkipallojen tapaaminen viime sunnuntaina. Otin muutamia kuviakin, mutta valitettavasti ne ovat vielä kamerassa. Laitan vaikka myöhemmin kuvia tänne vielä.

Tapaaminen oli oikein onnistunut. Siellä oli uusia ihmisiä nuorien siilien kanssa mukana. Kahvipöytä oli pullollaan herkkuja jäsenille ja siileille. Amanda ja Jarmo toimi emäntinä uudessa kodissaan joka olikin kiva ja tilava tapaamiseen.

Mulla oli Hogg mukana joka meni raukka ihan sekaisin siitä tyttösiilien määrästä ja hajuista. Ja taisi olla pökerryksissä EP Nestoristakin, mikä oli aika hauskaa. Nestori ja Hogg näyttivät todella kiinnostuneilta toisistaan, ja sitä alko jo epäilemään että onko toinen sittenkin tyttö..... joku lohkaisi että onko nämä niitä ruotsintuonteja - heheheee - näytti vähän siltä että kaksi Görania siinä pyörii :DDDD

Ama näytti meille myös suuria torakoita ja näytöksen miten EP tekee selvää isosta torakasta muutamassa sekunnissa. Ei ollut torakalla mitään mahdollisuuksia - wow - aika vaikuttavaa. Jos joskus tulee torakkaongelmaa kotona - ei muuta kuin Amalta vuokraamaan pari EPtä muutamaksi yöksi nurkkiin pyörimään.

Pistän tähän vielä hauskan kuvan minkä sain sähköpostissa.