No niin. Vein tänään ruokaa Nevialle n. 21.15 ja tyttö oli jo juoksupyörässä. Nyt ei näyttänyt olevan kuitenkaan moksiskaan kun vein ruoan siihen lähelle (mitä ny tiiraili että kuka tulee....). Jäin istumaan lähelle. Aikansa siinä pohti menisikö syömään ja tarkkailin sitä - ja aivan varmana ei muuten ole enää sellainen pyörylä kuin muutama päivä sitten vielä. Nyt näytti aika solakalta ja askeleetkin näyttivät kepeiltä! No hän meni vähän ajan kuluttua kupille ja söi rauhassa - pikkuisen vilkuili että kaikki on hyvin.
Sitten kun oli syönyt tulikin minun luo. Jäi siihen eteen katsomaan, en tiedä tuliko katsomaan että olenko siinä vai mikä siinä haisee.... No kun tuli kerran siihen mun luo niin ajattelin että otanpa syliin ja yritän katsoa tissejä. Otin varovasti syliin ja siinävaiheessa pisti vähän pöh pöh - pikkuisen vaan. Mutta melkein heti kun nostin sen tuohon rinnalle se alko hirveästi juttelemaan sellaista hätäistä nuhinaa ja rimpuili pois. Yritin pikaisesti katsoa niitä tissejä mutten nähnyt kunnolla ja hän yritti kauheasti mennä sitten mun liiveihin sisään ja nuhisi aivan kauhiasti. Jotenkin tuntui olevan hädissään, mitä ei ole koskaan ennen ollut sylissä, joten laskin melkein heti takaisin ruokakupin viereen - josta Nevia ponkaisi putken suuaukon eteen. Siinä se mietti vähän aikaa että tulisko takaisin sittenkin. Siirsin vähän ruokakuppia sitten lähemmäs - ja siinä vaiheessa Nevia päätti mennä takaisin pesään.

Yritin kuunnella että kuuluuko piipitystä, mutta en kertakaikkiaan saa selvää. Pesä on melkein 2 metrin päässä oviaukosta ja iso kasa fleeceä päällä ja laatikon sisällä, joten en usko että pieni ääni edes kuuluisi. Välillä olin kuulevinani sieltä jonkinlaista pientä ääntä, mutta se ei ollut kyllä piip. Enemminkin kvik. Juttelisiko Nevia siellä yksinään - tuliko se pesästä vai pattereista - vai mun päästä....
Kuinkakohan kauhan menee että äänet voimistuu jos siellä on jotain?
En todellakaan uskalla kirjoittaa että pesä piippaa - koska tää on todella epämääräistä ja varmaa selkeää piippausta en ole kuullut. Mutta toivon kovasti että siellä nyt jotain olisi.